Mopar på internet?

Publicerad

Fråga

Hej!

Efter alla år med Wheels känns det som att skriva till en gammal vän - fast du är den ende av oss som skrivit hittills..

Jag har efter många års längtan äntligen blivit ägare till en Dodge Charger. (Egentligen hade jag tänkt mig en 71:a, men det blev en 66:a med den inte helt oviktiga 440-motorn.) Efter en dag insåg jag att jag behöver plugga betydligt djupare än Wheels nog så informativa artiklar (Tack för dem!).

Jag sökte efter Mopar Sweden på nätet - men utan resultat.

Sent omsider till frågan: Kan du ge mig en länk till en tekniskt informativ Mopar-hemsida och adressen till Mopar Muscle Club?

/ RoadRat

Svar

Hej Road Rat,

Internet är en nästan outtömlig källa till information, problemet är väl närmast att hitta rätt. www.moparsweden.com tar dig till den svenska Mopar muskelbilsklubben. Från den startpunkten går det bra att komma vidare till WPC Club Sweden och andra Chryslerklubbar i Norden.

I USA är det förstås gränslöst men www.scatpack.com kan vara en lämplig utgångspunkt. Från deras länksida går det att nå flera hundra Moparsidor (ordnade i rankordning hur bra de är) vilket lätt fyller en kvälls surfande.

/ Fråga Professorn

On
Off

0 kommentarer


Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842