Blinkers

Publicerad

Fråga

Hej jag tänkte bara fråga hur man bygger vandrande blinkers. Vet du någon sida med el schema, eller finns det något nummer av wheels som beskriver hur man gör??

/ Henke

Svar

Vandrande körriktningsvisare kom med Ford Thunderbird och mitten av 60-talet. Det här blev så populärt en tid att aftermarkanden tog fram ombyggnadssatser för vissa bilar. Vi har vad jag kan minnas inte skrivit hur man kopplar men grunden är förstås ett speciellt relä.

/ Fråga Professorn

On
Off

0 kommentarer


Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842