Annons

Vinyltak

Publicerad

Fråga

Jag har en Buick Riviera -71 och undrar hur jag på bästa sätt kan få vinyl taket att se lite piggare ut. Hur tvättar jag det? Ska det underhållas på något sett? Tack på förhand!

Johan

Svar

Tvätta med vanligt bilschampo. Använd gärna en diskborste eller liknade mjuk borste för att djuprengöra i botten av vinyltakets strukturmönster. Det finns en mängd produkter, ofta silikonbaserade, för bilars yttre plast- och gummidetaljer. Använd någon av dem att behandla taket efter tvättning. Ibland kan en upprepning av hela proceduren förbättra resultatet. Börjar vinylen bli solbränd är man dock rökt.

On
Off

1 kommentarer


Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842