Annons
Dragracing i centrala Älvdalen.

Dragracing i centrala Älvdalen.

Publicerad

Den 7-9 augusti

Ta chansen att testa din bil när vi tillsammans med Night Cruisers Färnäs arrangerar dragracing i centrala Älvdalen.

Killarna i klubben arrangerar detta race för fjärde året i rad och när nu Wheels Magazine arrangerar Nationals så hoppas vi och tror att antalet amerikanska bilar ska öka markant.

För dig som vill köra gäller det att vara på plats på lördag morgon klockan 9.30 vid entrén till Älvdalsparken. Där sker registrering och besiktning. Tävlingen ingår i mini bracket cup.

Det tävlas sedan för fullt mellan 10.00-14.00 i utslagningsform där vinnaren i varje heat går vidare.

Vill du inte tävla så kan du i alla pauser testköra din bil, mc eller moped. Det som krävs för att du ska få testköra är skinnkläder med ryggskydd och hjälm för tvåhjuliga fordon och hjälm för bilförarna.

Entré för dig som bara vill titta på är 40:-.

Av: Mia Norberg

On
Off

0 kommentarer


Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842