Wheels Nationals Norr

UMEÅ 8 JULI 2023

Nu kan vi med glädje meddela att vi återigen planerar för att träffas igen och det på fortsatt bästa ytan i Umeå, dragonfältet.

Till följd av byggnationer på ytan tvingas vi begränsa oss till äldre bilar. Wheels nationals Norr 2023, USA-bilsträff för bilar av årsmodell 1975 och äldre!

Redan tidigt på morgonen fylls träffområdet av glänsande amerikanska vrålåk och gamla klassiker. Vi slår vanligtvis upp portarna klockan 09.00. Kom i tid då det snabbt blir fullt. Besökarna deltar i omröstning av träffens vackraste bil – People´s Choice. En jury av kunniga bilkännare utser också träffens tio bästa bilar i tävlingen Ten Most Outstanding. Så har du en fin bil – tveka inte att anmäla dig.

I Wheels Kids Club har vi teckningstävling och alla barn har chansen att vinna. Givetvis får alla små som vill ta med sig en serietidning.

Vi samarbetar med den lokala klubben Nailheads som är lika med en garanti för ett väl genomfört arrangemang. Det är ett långvarigt samarbete oss emellan som gör att träffen frodas och vässar träffen från år till år. Nu siktar vi äntligen på att ses igen 2023!

På kvällen fortsätter träffbesökarna till centrala Umeå för traditionell cruising i staden.

Entrépris:
100 kr för alla besökare, även förare.

Besökare under 15 år fri entré.

SWAP & KLUBBAR

KLUBBAR Har ni några frågor eller vill boka in er klubb till Wheels Nationals Norr?
Ring 070-519 71 20 för mer info.

SWAP MEET Vill du boka en swapplats till Wheels Nationals Norr eller har frågor?
Ring 070-519 71 20 för mer info.

PRELIMINÄRT PROGRAM KOMMER

Rulla till toppen