Annons
Ton-Up

Ton-Up

Publicerad

på Swapmeet.

I lördags tog vi hojarna på en tur till Stallarholmen i närheten av Strängnäs för att besöka swapet.

Jag hittade en gammal ljuddämpare som jag köpte för en tjuga. Den fick åka tillbaks till klubben Lådan med samma bil som den kom dit med. Så kan det gå. Vid kiosken ordnade kioskinnehavaren ett eget litet swap, där fick jag tag på en vargpäls. Perfekt till vintern. Kaffet och korv innhandlades också förståss. Tjejen hittade några tygmärken med TRIUMPH så ingen kom hem tomhänt.

Det var en härlig tur med bara några få oplanerade stopp på vägen för att mecka med Jannes förgasare som krånglade. För låg flottörnivå verkade vara problemet. På det hela taget en trevlig tur med kul gubbar på charmiga hojar.

Av: Pimpen och Nova

On
Off

0 kommentarer


Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842