Hej Guru...!

Publicerad

Fråga

Jag undrar vad det blev av Studebakern (tror jag det var) som var med i Wheels som projektbil. Det är ett Sliperi/kromnings företag som har den i sin annons i Wheels. Saknade den i erat Jubileumsnummer med gamla bilar vi minns...

/ Sleeper

Svar

Intressant fråga,

Projekt Starlight Express som byggdes av Olle Thorslund är en spännande historia. Efter utställningen 1997 återstod en del, bland annat det elektriska. Av framförallt ekonomiska skäl såldes bilen vidare till en rodentusiast i Karlstad. Han i sin tur har haft lite tunt med tid och bilen har blivit mer eller mindre stående. Vi ser alla fram mot den dagen hjulen rullar.

/ Fråga Professorn

On
Off

0 kommentarer


Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842