Bilder i tidningen

Publicerad

Fråga

Hej 1990 så publicerades min Buggy i er förnämliga tidning nr 2/1990 sidan 70.

Jag minns att vid fototillfället vid Mantorp Park så tog du en hel serie med foton, finns dessa kvar? Går det att isåfall att köpa kopior?

/ Casper

Svar

I allmänhet arkiverar varje fotograf sitt eget material men ordningen bland äldre bilder är det lite si och så med. Man får gräva djupt. För det mesta går det bra att efter publicering låna bilder och göra egna kopior. Tyvärr, med tanke på kopior, användes diafilm vilket inte ger så snygga bilder på papper. Det finns proffsmetoder som ger mycket bra resultat men då kostar kopior betydligt mer.

Tyvärr ligger din buggy ganska djupt (undantaget de två publicerade bilderna). Vill du att jag ska leta?

/ Fråga Professorn

On
Off

0 kommentarer


Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842