Annons

Folkhojen amatörbygge

Publicerad

Fråga

Har blivit erbjuden att ta över ett avstannat "folkhoj" projekt. Alltså ram från trike & chopper med 1200cc folkamotor. Den är så pass gången att ram, gaffel, hjul, motor och drivning e monterat. Inga bes eller kontroller är utförda. Vad krävs för att jag ska kunna regga den och så småningom Ta den i trafik?

Peter

Svar

Det här handlar om ett rent amatörbygge som skall passera en SFRO besiktningsman. Gå in på www.sfro.com , där finns all information och titta gärna under ”Information inför byggbesiktning bil”.

On
Off

2 kommentarer


Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842