156116.jpg

Artiklar

Wheels Cruising till sjöss – en lyckad tradition!

Vilket drag! En gång är ingen gång. Två gånger är en vana. En mycket trevlig sådan om man får tro alla de som var med

Redaktionen • 26 februari, 2006

Vilket drag! En gång är ingen gång. Två gånger är en vana. En mycket trevlig sådan om man får tro alla de som var med när Wheels Nationals Winter och trogna läsare tog Östersjön i besittning.

Gänget från Sollefteå valde att förlänga resan genom att starta uppladdningen på hemmaplan redan två dagar innan båten lämnade kaj men för de flesta räckte de 23 timmarna ombord för att tillfredställa det träffbehov som uppstår under vintervilan. Fullt ös från första minut med en blandning av musik och tillhörande dans från Hub Caps, The Go Getters och T-Cats. Någon undrade varför vi valde att bjuda på samma band som det första året. Vi undrar, varför byta ut ett vinnande koncept?

Redaktör Peter Sandberg, tillika sångare och trummis i The Go Getters, höll i taktpinnen och besökarna visade att bil och mc-körning ger goda förutsättningar för ett härligt flyt också till sjöss på ett dansgolv.

Föreläsningarna som handlade om försäkring av entusiastfordon, plåtbearbetning, gaffelvinklar och försprång var välbesökta och uppskattade. Flera gjorde dessutom fynd på swapet för är det någon gång reservdelar behövs så är det ju på vinterhalvåret – renoveringarnas högsäsong.

Om du missade att köpa träfftröjan ombord så har vi några få exemplar kvar. Surfa in i vår shop och gör din beställning! Där finns också de urläckra tröjorna med motiv av Pekka Mannermaa.

Någon undrade när vi släpper biljetterna till nästa års vinterkryssning. Ett hett tips är att ni redan nu bokar in Wheels Nationals i Barkarby. Där lovar vi att biljetter finns till försäljning och där har också vinnaren av Årets Vackraste Rod lovat att visa upp sin vinnar-roadster.

Rulla till toppen