156099.jpg

Artiklar

2006

Projekt Drop Chop and Channel startar. Bosse Bertilsson bestämmer sig för att rädda en gammal -32 Texas Jalopy kaross från skrotdöden. Redaktionen hade året innan

Redaktionen • 31 december, 2007

Projekt Drop Chop and Channel startar. Bosse Bertilsson bestämmer sig för att rädda en gammal -32 Texas Jalopy kaross från skrotdöden.

Redaktionen hade året innan varit på besök i Bakersfield på Hot Rod Reunion. Vi bestämde att det här måste någon av våra läsare också få göra. Så det var dags för tävling igen. När alla svarsbrev, och de var MÅNGA!, var sprättade och lästa så gjordes valet. Den lycklige vinnaren hette Andreas Rönngren och med sig på resan tog han sin pappa Jan. Och att resan var lyckad var fanns det inte något tvivel om efter att ha läst hans reseberättelse.

2006

Alldeles på pricken. Att vi cruisat på många platser i Sverige stod helt klart då Sverigekartan dekorerades med prickar.

Tävlingen årets klubbkåk pågick under året. Tio blev tre, och tillslut blev tre en. Överst på pallen hamnade Midnight Sun Cruisers från Kiruna.

När det på våren skulle planeras för årets cruisingar ställdes frågan? Vilka platser har vi egentligen besökt i vårt avlånga land. Det visade sig vara många. Ett mycket ”prickigt” Sverige blev resultatet.

Går det att renovera miljövänligt? Den frågan ställde sig den flygande reportern Billy Söderin. Han hittade ett bra objekt i Colorado Springs. En El Camino som togs hem till Jämtland. I en serie artiklar fick vi följa Billys vedermödor med att bygga så grönt som möjligt. Och än är han inte i mål så fler artiklar kommer.

Årets vackraste rod hade Ronnie Bergström byggt. En traditionellt byggd -32 roadster med ypperlig finish.

2006 2006 2006

2006 2006 2006 2006

Rulla till toppen