156089.jpg

Artiklar

2004

I årets första nummer letas det efter en ny chefredaktör. En nyhet för året var artikelserien ”drömbygget”. Läsarna fick skriva in om sitt drömbygge och

Redaktionen • 1 januari, 2008

I årets första nummer letas det efter en ny chefredaktör.

2004

En nyhet för året var artikelserien ”drömbygget”. Läsarna fick skriva in om sitt drömbygge och sedan tog herr ”Grefven” pennan i handen och förverkligade bygget på papper. Många härliga idéer kom till oss och man kan ju undra om något drömbygge någongång kommer att bli verklighet.

Så fick då Sture äntligen lämna över stafettpinnen efter mer än 25 år vid rodret. Mia Norberg tog sig an utmaningen att föra skeppet Wheels Magazine mot framtiden.

Projektet VW-Roden gick i mål. Efter en lång resa som tog 24 år så fick äntligen Bosse Bertilsson gasa på längs Pacific Coast Highway och låta håret fladdra i vinden.

Tidningens gamla cruisemobil, DeSoton, gick i ”pension” tillsammans med Sture. För att fylla hålet i garaget gick redaktionen ut med en efterlysning som löd: ”Vi efterlyser en fyrhjulig vän som är pigg på cruising men som inte kokar av entusiasm. En 40-45 årig delivery vid hyggligt god vigör. Det är en klar fördel om bilen går att köra. Heta oljespottande vrak är intressanta om attityden är den rätta”.

Det allra första Wheels Meet i Motorbörsgaraget lockade många besökare. Det annars så trista området kring Globen i Stockholm lystes upp av amerikanska skönheter.

Den eviga undomsbilen, Ford Mustang, fyllde 40 år vilket givetvis uppmärksammades. Och detta utan att en endaste liten pålle fick vara med på bild.

Ytterligare en preimär för året var då Wheels nya hemsida lanserades. En hemsida som alla våra läsare till stor del själva har fyllt med ett fantastiskt innehåll. Bilder, åsikter, projekt och många har passat på att ställa frågor till vår ”Professor”.

Vandringspriset för årets vackraste rod tillföll Jörgen Carlestig för hans Carlestig Kid.

2004 2004 2004

2004 2004 2004 2004

Rulla till toppen