156045.jpg

Artiklar

Lyckad cruising på Östersjön

Redan när man kommer till avgångshallen infinner sig den rätta träff-känslan. Det är trångt, volymen är hög, västar trängs med skinnjackor och läckra 50-talsblåsor. Sedan fortsätter allt detta i en rasande tempo under 23 intensiva timmar.

Redaktionen • 18 februari, 2008

I år hade vi finfrämmat i föreläsningslokalen. Stellan Egeland som först kom trea och sedan 2007 vann VM-titeln i mc-bygge fanns på plats och berättade om sina hojprojekt. Besökarna fick också chansen att lära sig grunderna i pinstripingens ädla konst samt se hur man ska ta hans om bilens inredning och klädsel. Tillsammans med juristen Denise Lagercrantz diskuterades bland annat ursprungskontroll.

För musikunderhållningen ombord stod The GoGetters och The Boppers. Två ganska olika band som bjöd på en skön mix i helt rätt tidsanda.

Vi kan redan nu avslöja att nästa års Wheels Nat´s Winter kommer att arrangeras på ett helt nytt fartyg. Vårt nya cruisingskepp heter Galaxy och tar ännu fler passagerare. Hytterna håller högre standard och ombord finns det betydligt fler pubar, restauranger och barer. Vi kan lova er samma kryssning men i ett nytt utförande där ni som väljer att följa med får ännu mer för pengarna.

Ett stort tack till alla er som följde med i år och varmt välkomna 2009!

/ Mia Norberg, chefred.

Av: Mia Norberg

Rulla till toppen