156044.jpg

Artiklar

Wheels Nat’s Winter byter fartyg

Det är med stor glädje vi redan nu kan avslöja att Wheels Nat´s Winter 2009 kommer att arrangeras på ett helt nytt fartyg, MS Galaxy.

Redaktionen • 19 februari, 2008

Det är med stor glädje vi redan nu kan avslöja att Wheels Nat´s Winter 2009 kommer att arrangeras på ett helt nytt fartyg, MS Galaxy.

Vi har varit på studiebesök på Galaxy som byggdes för knappt två år sedan. Fartyget tar 500 fler passagerare och är betydligt lyxigare än Festival som vi tidigare kryssat med. Hytterna är större och de mindre och minst lyxiga hytterna håller samma standard som A-hytterna på Festival. Samtliga hytter är utrustare med TV och ombord finns det kameror överallt, bland annat filas alla uppträdanden. Den som inte orkar ta sig ut ur hytten kan alltså ligga kvar och titta på alla som händer ombord via sin TV.

Wheels Nat's Winter byter fartyg

Ombord finns det inte mindre än fyra pubar, två nattklubbar, ett disco och ett casino, flera olika restauranger, en härlig relaxavdening och flera stora butiker.

Vi på Wheels Magazine kan redan nu utlova en häftigare träff, flera band och andra roliga nyheter utöver det program vi tidigare erbjudit.

Om du vill se fler bilder:

https://www.tallinksilja.com/fisv/tab2/ships/galaxy/

Wheels Nat's Winter byter fartyg Wheels Nat's Winter byter fartyg Wheels Nat's Winter byter fartyg

Wheels Nat's Winter byter fartyg Wheels Nat's Winter byter fartyg Wheels Nat's Winter byter fartyg Wheels Nat's Winter byter fartyg Wheels Nat's Winter byter fartyg Wheels Nat's Winter byter fartyg Wheels Nat's Winter byter fartyg Wheels Nat's Winter byter fartyg

Rulla till toppen