Forumregler

Artiklar

Forumregler

Välkommen till Wheelsmagazine forum! Här diskuterar vi vår hobby. Här umgås du med andra Wheels-människor. Men för att det ska bli en behaglig upplevelse så

Redaktionen • 21 februari, 2008

Välkommen till Wheelsmagazine forum!

Här diskuterar vi vår hobby.

Här umgås du med andra Wheels-människor. Men för att det ska bli en behaglig upplevelse så behövs det en del regler.

Om du inte följer reglerna så kommer du att få en varning från någon av våra moderatorer. Om du efter din varning fortsätter att bryta mot reglerna så kommer du att bli bannlyst från forumet.

De här reglerna kan revideras vid behov.

Hälsningar

Wheels magazine-redaktionen

PERSONUPPGIFTER

Genom att du registrerar dig på denna webbplats samtycker du till att Egmont Tidskrifter AB och därtill kopplade bolag (Egmont Tidskrifter) får tillåtelse att behandla dina personuppgifter enligt Egmont Tidskrifters personuppgiftspolicy. Policyn hittar du här .

VETT OCH ETIKETT

Använd ditt sunda förnuft. Det är okej att ha olika åsikter och att debattera, men kom ihåg att alltid diskutera saken och inte personen.

INGA PERSONANGREPP

Det är inte okej med personangrepp eller inlägg som kan upplevas som kränkande och/eller hets mot folkgrupp. Det här innefattar också svepande generaliseringar som avser att nedvärdera eller förolämpa.

ANNONSER

Du får inte använda webbplatsen för att publicera annonser eller kommersiella budskap. För sådana budskap hänvisar vi till i den tryckta tidningen. För att annonsera se artikel.

PORNOGRAFISKT MATERIAL

Länka inte till det. Lägg inte upp det.

HUR ANMÄLER JAG REGELBROTT?

Det finns länkar i varje inlägg som gör att du enkelt kan rapportera det till en moderator om du tycker att det bryter mot god ton och/eller några av våra uppsatta regler.

Rulla till toppen