156024.jpg

Artiklar

Välkommen till Wheelsmagazine.se

Wheels Magazine har som tidning gamla anor, i inte mindre än 30 år har vi varit USA-bilhobbyn trogen med reportage från när och fjärran. Det

Redaktionen • 21 februari, 2008

Wheels Magazine har som tidning gamla anor, i inte mindre än 30 år har vi varit USA-bilhobbyn trogen med reportage från när och fjärran. Det är vi stolta över. På Internet har vi sedan flera år tillbaka varit den enda plats där vi som älskar gamla amerikanska bilar, byggen, motorcyklar och annat som rör hobbyn kunnat mötas under anständiga former. Men bara för att www.wheelsmagazine.se redan varit bra innebär inte det att vi slår oss till ro. Våra 6000 medlemmar och över 40 000 besök varje månad har länge velat ha en ännu bättre hemsida att mötas på. Varsågoda och välkomna till nya www.wheelsmagazine.se!

Nu kan du skapa din egen sida, blog, mail och projektplats. Du kan läsa artiklar och få råd och tips från andar besökare. Ordning och reda, nytänkande och underhållning, allt under ett och samma tak. Det är vår förhoppning att du ska trivas här och vi kan lova att det kommer att komma nyheter fortlöpande.

Är du inte redan medlem så bli det nu. Det kostar ingenting men ger dig tillträde till allt på hemsidan.

För dig som redan är medlem: Du får ett e-postmeddelande med nya inloggningsuppgifter. Får du problem, klicka här .

Mycket Nöje!

Mia Norberg, chefredaktör Wheels Magazine

Välkommen till Wheelsmagazine.se Välkommen till Wheelsmagazine.se

Rulla till toppen