155957.jpg

Artiklar

Wheels startar ny träff i Älvdalen

Älvdalens musik och motorfestival genomfördes för första gången 2002 och har därefter genomförts årligen i en allt större storlek på arrangemanget. Motorarrangemang, mängder av musik

Redaktionen • 18 november, 2008

Älvdalens musik och motorfestival genomfördes för första gången 2002 och har därefter genomförts årligen i en allt större storlek på arrangemanget.
Motorarrangemang, mängder av musik och kringaktiviteter har varit grundinnehållet ända sedan starten, och har årligen sedan 2002 arrangerats av grundarna Niklas Nouvel och Torbjörn Wallin.
Till deras hjälp har flera hundra ideella funktionärer, ett 50 tal företag samt 15 föreningar ställt upp.
Nu går vi på Wheels Magazine in i evenemanget och arrangerar Wheels Nationals Älvdalen fredagen den 7 augusti- söndagen den 9 augusti.

Målsättningen är bygga upp en internationell bilträff där hela familjen känner sig hemma.
på Älvdalens flygfält kommer vi att ordna sedvanlig träff med försäljning, skuffloppis, bilbedömning och parad. Inne i Älvdalen kommer det att bli cruising för såväl motorcyklar som USA-bilar. Det kommer att arrangeras dragracingtävling samt möjlighet att själv testa vad den egna bilen/motorcykeln går för. Flera kända artister uppträder i Älvdalsparken fredag och lördag kväll och på söndagen inriktas underhållningen på barnen.

Nere i Älvdalens centrum är det marknad och det finns flera restauranger och barer.
I samarbete med Älvdalens Camping kommer vi att se till att alla besökare känner sig som hemma. Boka ditt boende redan nu! Det finns flera olika stugkategorier att välja mellan och en stor husvagnscamping.
Vi kommer att kora Sveriges Vackraste Husvagnsekipage så har du matchande bil och husvagn, boka denna helg.
Inne på campingen kan vi garantera dig bad -oavsett väder! Inne på området finns nämligen ett badhus med vattenrutschkana, simbassäng och bubbepool.

Beräkningar pekar på att Älvdalen hade närmare 15 000 personer efter Dalgatan vid crusingen sommaren 2008.
Nu spänner vi bågen gemensamt för att nå 25 000 personer i Älvdalen den aktuella helgkvällen i början av augusti.

I takt med att vi spikar hela programmen publicerar vi det på hemsidan.

Vi ses i Älvdalen!

Rulla till toppen