155905.jpg

Artiklar

Grattis!

Malin visste att det första numret av Wheels Magazine kostade 6,90 vilket var frågan i tävlingen som fanns med i vårt Träffalbum. Därmed har hon

Redaktionen • 4 mars, 2009

Malin visste att det första numret av Wheels Magazine kostade 6,90 vilket var frågan i tävlingen som fanns med i vårt Träffalbum. Därmed har hon nu en karossnurra från Verktygsboden .

Här nedan följer hennes motivering till att varför just hon skulle vinna.

Varför jag skulle behöva kaross snurran är för att jag för 1 år sedan köpte mig min drömbil en Chevrolet Bel Air årsmodell 1960, rak sexa med manuell låda.

Som alla bilar som gått mycket så behöver ju självklart Chevan min en totalrenovering vilket skulle börja äga rum våren 08. Men hade ju ingen annan bruksbil just då så Chevan fick ju brukas till jobb och hem och det hann bli Elmia mässa och massa andra cruisingar som inte kunde missas… Till slut va de besikningsdags = (

Fick körförbud på Chevan i början av juni och sedan dess ha den blivit stående då jag fick veta att jag skulle ha barn också…

Så mekförbud på jobbet och mekförbud hemma har sackat ner mitt arbete med Chevroleten som jag har så mycket drömmar och förhoppningar om.

I början av februari kommer den lille/lilla plutten och jag ska få vara mamma ledig i åtminstonde 1,5 år, så projekt Cheva ska tas igång igen nu våren 09 och kommer förhoppningsvis med hjälp av karossnurran underlätta arbetet.

En helrenovering är ju från grund och botten och det är allt golv, balkar, kaross, drivlina, inredning samt el som ska hinnas med.. Allt som bytas kan bytas ska!

Om mina planer går som planerat så ska Chevan min rulla igen till Power Meet 2010, då med åtta och automatlåta, fräch kaross, ny lack, inredning, framvagn m.m. och så klart en ny familjemedlem!

Det är kort om tid men med hjälp av snurran vinner jag åtskiljiga timmar på uppallning och krångel med garagehoran!

Grattis! Grattis! Grattis!

Grattis!

Rulla till toppen