155877.jpg

Artiklar

Vinnare från nummer 4

Ett stort grattis är på sin plats till tre herrar som kunde svaren på frågorna till vår tävling i nummer 4. Visst var det en

Redaktionen • 22 april, 2009

Ett stort grattis är på sin plats till tre herrar som kunde svaren på frågorna till vår tävling i nummer 4.
Visst var det en Lincoln Continental som President Kennedy färdades i då han blev skjuten.
Bilkonstruktören heter Carroll Shelby.
Edsel var ju förnamnet på Henry Fords son.

Mikael Andersson från Jönköping är numera stolt innehavare av en alldeles egen verkstadskompressor från Verktygsboden. Och så här skrev han om vilken träff som ska besökas i sommar.
”Att åka till Wheels Nationals Älvdalen och tävla med vår nyköpta husvagn dragen av våra Edsel -58 med nypåsatt drag från Volvo 740 som passar direkt på ramen utan att bygga om något.”

Per-Evert Persson i Ljungaverk vann en plåtbock från Verktygsboden. Han skrev så här om vilken träff han helst besöker i sommar.
”I år, ser vi (fru och fem barn) mest fram emot Wheels Nat´s Norr. Vi bor ganska mitt i mellan Umeå och Västerås, och eftersom bensinen är dyr får det bli vartannat år med dom två träffarna. Och i år är det Wheels Nat´s som är ”The winner”.

Och sist men inte minst så kommer Jesper Andersson, från Borlänge, att ha lektyr till hängmattan i sommar. En helårsprenumeration på Wheels Magazine blev hans.
”Träffen jag mest ser fram emot är Classic Car Week nu i sommar eftersom jag missade den förra sommaren p g a av min strulande bil. Alla vänner och bekanta var där men själv fick jag ligga hemma och stress meka för att ha en chans att komma iväg. Vilket misslyckades. Bättre lycka detta år!”

Rulla till toppen