Annons
Wheels Nats Norr

Wheels Nats Norr

Publicerad

Boka den 27 juni

Klockan 09.00 öppnar grindarna till Dragonfältet i Umeå och norra Sveriges största bilfest!

Fältet fylls av mer eller mindre glänsande bilar och motorcyklar. Människor möts, minns och smider nya planer för säsongen som nu är här.

Wheels Magazine finns som vanligt på plats och Wheels redaktör och tillika speaker för dagen, Billy Söderin, visar för första gången upp sitt projekt El Camino Verde.

- El Caminon är provkörd och luftad. Kan meddela att drygt 700 pållar som springer åt samma håll är klart underhållande. Höll i princip på att kissa i byxan första gasförsöket. Det blir bra jäkla rappt med manuell låda dessutom! Och en smula, ska vi säga...halkigt? Törsten är det heller inget fel på. Men det är klart, ska alla hästar släcka törsten går förstås åt lite dricka. Vi tar det på nöjeskontot, och så får det vara bra med det, rapporterar Söderin.

Vi hoppas att många anmäler sin bil till finbilsparaden. Ni som röstar på er egen favorit på fältet har chansen att vinna en resa till USA.

Wheels Kids Club ordnar teckningstävling och bjuder alla små besökare på något att dricka. Dessutom blir det godisregn och mycket annat kul.

Vi ses i Umeå!

Av: Mia Norberg

On
Off

0 kommentarer


Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206