Annons
Wheels Nat´s Winter 2010 är fullbokad

Wheels Nat´s Winter 2010 är fullbokad

Publicerad

Nya Wheels Nat´s Winter 11 februari 2010

Nu har vi sållt slut på alla biljetter. Du som vill åka med kan ringa till bokningen och kolla om de fått några återbud, annars får ni se fram mot Wheels Nat´s Winter 2011.

Nu kan vi för första gången genomföra en riktig bilträff, med bilar ombord, mitt i vintern! 1300 m2 bildäck byggs om till bilutställning, swapmeet & workshop.

Det finns hur många skäl som helst till att du ska boka nu.

Gå ombord -Åk av - Bilförsäljning ombord

Se Egelands trio - Harrier, Hulster & Esox

Se Årets Bil - Mora-Johans -68 Charger

Kurs i motivlackering

Prova på pinstriping

Testa plåtmaskiner

Se Årets Vackraste Hot Rod

Live på scen The Go Getters & John Lindbergs Trio

Bio med härliga motorfilmer ombord under hela resan

Karaoke Bli stjärna för en kväll i Billys Bar

Mat&Dryck ingår

Fullbokat. Nu har 2200 personer köpt biljetter och Wheels Nat´s Winter är slutsåld. Du kan ringa Viking Line med jämna mellanrum för att kolla om de fått eventuella avbokningar.

Observera att Cinderella lämnar Stadsgårdskajen klockan 18.00 den 11 februari. Mer information om hytter, barer, restaurangen, spa och annat hittar du på Viking Lines hemsida

Ring Viking Line 08-452 40 80, bokningskod: Wheels

Riktiga Vikingar Cruisar Året Runt...

On
Off

0 kommentarer


Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206