155851.jpg

Artiklar

Fynda på Lissma

När saker och ting anordnas under lagom ordnade former brukar det bli som bäst. För den som vill fynda bildelar, göra loppisfynd eller bara ta en god kopp kaffe i lika goda vänners lag, finns det nu all anledning att åka till Lissma på helgen.

Redaktionen • 22 september, 2009

Wheels gjorde ett litet besök i Lissma (mellan Huddinge och Haninge) i lördags. Strålande sol och gott om fynd sammanfattar vad som bjöds.
Claes Heghammar är ägare och initiativtagare till det utökade programmet.
-Vårt mål är att hela parkeringen ska vara fylld med bildelar i framtiden. Många sitter på mängder av bildelar som de inte har någon nytta av, nu hoppas jag att de tar sig hit och säljer dem till bättre behövande, säger Claes.
Lördagarna är vikta för swapmeet, men än så länge finns det också plats för vanliga loppisbord. På söndagarana är det sedan skuffloppis, fyndarnas paradis.
-Tanken är att det ska vara aktiviteter varje dag, ja det är det ju faktiskt redan, men att det ska bli en bra tradition att ta finbilen hit också på helgerna. På tisdagarna är det ju redan så fullt som det bara kan bli på parkeringen.
Lissma fortsätter med swapmeet och loppis till och med vecka 40, 3-4 oktober, men söker tillstånd för att fortsätta resten av oktober också.
Övrig info se www.lissmapark.se

Fynda på Lissma Fynda på Lissma

Rulla till toppen