155843.jpg

Nyheter

Hopptävling på Wheels Nationals 2010

Hopptävling på Wheels Nationals 2010 Vi på Wheels Magazine tyckte att det saknades en rejäl lowrider-tävling i Sverige. Därför startar vi nu en i samarbete

Redaktionen • 3 mars, 2010

Hopptävling på Wheels Nationals 2010

Vi på Wheels Magazine tyckte att det saknades en rejäl lowrider-tävling i Sverige. Därför startar vi nu en i samarbete med världens största lowriderklubb Rollerz Only. Klubben, som har funnits sedan 1988 har över 2 000 medlemmar världen över, finns självklart representerad även här i Sverige. Tävlingen går av stapeln i Stockholm på Barkaby den 21 augusti.

Vi har samlat några av Europas absolut bästa lowriders till en utställning inom utställningen, samt en hopptävling för de extrema bilarna inom grenen hopping. En sport för vissa, en hobby för andra och garanterat underhållning på hög nivå för de flesta.

Mer än tio lowriderklubbar från hela världen är inbjudna. Såklart kommer en hoppdomare över från platsen där allt började; Kalifornien, USA.

Om vi har tur kommer vi bland annat att få se ”Blue Diamond”, Tysklands absolut finaste -64 Impala, ”Thugg Passion” -63 Impala från Los Angeles och ”California Edition” -62 Impala, numera hemmahörande i Holland. Se ett nytt officiellt hopprekord sättas för Europa, när hoppbilarna rullar in till ”the hop pit” alldeles framför läktarna. Och det är bara början. Hopptävlingen blir en show som kommer att trotsa det mesta, så kom ihåg att ta med kameran. Du kommer att minnas årets upplaga av Wheels Nationals.

Vill du också vara med och tävla?

Mer information kommer på www.wheelsmagazine.se och på www.rollerzonly.se

Rulla till toppen