Motorbyte

Professorn

Motorbyte

Fråga Hallå Professorn! Kommer ihåg dagarna i Umeå for hundra års sen Tore, Bagar`n Uffe, Rais, Du bl a. Men jag har varit borta från

Redaktionen • 6 mars, 2005

Fråga

Hallå Professorn! Kommer ihåg dagarna i Umeå for hundra års sen Tore, Bagar`n Uffe, Rais, Du bl a. Men jag har varit borta från bilhobbyn så lenge att jag behøver hjælp. Jag kan inte slæppa tanken på en 760 med vinkel i. Jag vet att jag har sett ett modellbygge av en sån men finner inte tidnigen (har gott om dom). Men støter det på några problem? Var det inte någon annonssør som sålde færdiga fæsten? Blir det før mycket jobb(før en gammal man)?

/ roappel

Svar

V-åtta (ofta Cheva 350) och Volvo är ett kärt ämne. Största problemet tycks vara grenrör och för några år sedan hade Persåkers headders till detta men tyvärr finns de inte kvar.

Trots att motorbytet är relativt enkelt blir det förstås en del jobb. För den som vill slippa alla bekymmer är kanske ett besiktigat bygge rätt väg. Utbudet av bilar verkar vara relativt stort. Sedan kan du lägga kraft på att få till alla detaljer så bra som möjligt.

/ Fråga Professorn

Rulla till toppen