Soffa valiant 67:a

Professorn

Soffa valiant 67:a

Fråga God dag min gode man! som det framgår av rubriken så rör det sig om en fram soffa till min valiant 67:a… min fråga …

Soffa valiant 67:a

Redaktionen • 8 mars, 2005

Fråga

God dag min gode man!

som det framgår av rubriken så rör det sig om en fram soffa till min valiant 67:a… min fråga till dej kanske inte e den största utav utmaningar, men problemet e att när före gående ägare köpte bilen så va soffa så nersuten att den av uppallad på typ femton telfonkatalåger. så han lyfte ur soffa å satte in två stolar från en saab 900. vilket inte specielt coolt. jag fick soffan med vid köpet av bilen, så jag undrar var man kan tänkas vända sig för att få fjädrarna renoverade för en männsklig summa pengar? eller ifall du har några andra bra förslag? för soffa det måste man ju ha!!

/ The_Hellseeker

Svar

Klart du ska ha soffa! Ett säte går i de flesta fall att renovera vilket även gäller fjädrarna. I hobbybilsvärlden förekommer två typer av fjädrar, den sicksackformade stålfjädern (”non sag” eller något liknande beteckning) och spiralfjädrar. Båda typerna finns att köpa. Vänd dig till en bilsadelmakaren (se våra annonsörer) för att få så rätt modell som möjligt. Tapetserare och möbelrenoverarer är en annan källa. Ovanpå fjädrarna ligger oftast en juteväv och sedan skumplaststoppning som i allmänhet måste bytas ut och byggas upp.

Vill du inte göra jobbet själv så kontakta någon av våra annonsörer.

/ Fråga Professorn

Rulla till toppen