Annons

Helljuset dog

Publicerad

Fråga

Tjena!

Mitt helljus på min Ford Galaxie -64 dog under körning. Såg att de satt H4 lampor i och fick höra att strömväxlaren måste bytas och att man måste koppla in ett relä för att den nya ska hålla... men hur 17 ska man koppla den? Är ny i jänkarlivet och behöver alla hjälp man kan få! Låter inte som ett svårt jobb men när jag öppnar huven så ser man alla kablar försvinna ihop med andra i robotslangar å dem grenar sig överallt.

vore gör-tacksam för svar.

MVH

Henric

Svar

Med inkoppling av ljusrelä behöver inte ljuskontakten bytas ut om den är hel för övrigt. Exakt hur man kopplar är för mycket för den här frågespalten med i oktobernumret 2007 hade vi en elartikel som belyser det här. Tidningen går att beställa.

On
Off

0 kommentarer


Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206