Annons

Koppla HEI

Publicerad

Fråga

Tjena Professorn... Jag undrar om du vet av någon hemsida som har bilder på skisser över ett kopplingschema till en Chevrolet Hei Fördelare, eller om du kanske rakt av har egna bilder på lager som du då skulle kunna skicka. Om du vet av någon hemsida eller om du har några bilder, så maila informationen

Robert

Svar

Normalt finns bara två anslutningar på HEI-fördelaren, nämligen ”BAT” och ”TACH”. Den senare är till för en eventuell varvräknare medan BAT kopplas till batteriet via tändningslåset. Vid eftermontering av HEI i äldre bilar med förkopplingsmotstånd, antingen i kablarna eller separat, behövs ny kabeldragning för den nya fördelaren med sin inbyggda tändspole skall matas med full spänning. Tänk på att tändningslås konstruerade för ett förkopplingsmotstånd kopplar ifrån detta och matar full spännings i startmotorläget. I det läget behövs dubbla matarledningar till HEI.

On
Off

0 kommentarer


Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206