Annons

PV rod

Publicerad

Fråga

Hejsan, jag ska snart köpa min första bil men vill samtidigt hålla koll på ekonomin även om den inte är något problem så vill jag ju helst kunna flytta från morsan och kunna bygga bil samtidigt. Så jag tänkte höra vad du vet och tror om att bygga en skärmlös Hotrod cab av en Volvo Amazon eller PV. Jag har redan pratar med pappa som är bil intresserad och han sa '' Men dom Volvo modellerna har ju ingen ram'' så att om jag då sågar av taket så säckar väll bilen ihop när jag öppnar dörrarna. så att svetsa igen dom är ju en enkel idé som helt klart duger åt mig. Vad säger du? Är det en möjlighet och genomföra något liknande? Tacksam för svar

Jonatan

Svar

Visst går det att göra en skärmlös hotrod utan tak av en PV. I nummer 12-94 visade vi några inspirationsskisser och vi har även haft ett projekt i den här andan. Det kallades Projekt Eyeliner och löpte i nummer 1-98, 2-98, och 3-98. Där visades bland annat förstärkningar i form av en rör konstruktion som ersatte taket.

On
Off

0 kommentarer


Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206