Annons

50-tal och skivbromsar

Publicerad

Fråga

: Hej skulle vilja montera ski bromsar i fram på min Ford customline 54 har du några tips på bromsar som skulle kunna passa utan att byta hela framvagnen.

Frasse

Svar

Sökorden ”disc brake kits” ger många träffar på nätet. Exempelvis hos www.mpbrakes.com finns olika satser med allt inklusive nya spindlar. Det finns andra tillverkare så det går att jämföra priser och se vad som ingår.

Förr sökte man efter bromskivor som delade båda eller ett av lagren (gav extra svarvjobb med spindel eller distansringar), byggde fäste för bromsoket och sökte rätt på en huvudbromscylinder som fungerade.

On
Off

0 kommentarer


Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206