Annons

Vill cruisa

Publicerad

Fråga

Jag var i Sala den 30:e, det var som ni skrev 2009 men, det är tråkigt att det ska bli stillastående cruising. Vart ska man åka om man vill ha det som det var mitten 80 tal? Strosning i all ära men jag har liksom sparat pengar till bensinen i 20 år så nu vill jag köra! 40-årskrisen anfaller och kan endast botas med en hamburgare och några riktiga varv på en äkta raggarrunda!

Micke

Svar

Det klart inget är som förr, nu har vi ju mycket fler kul bilar! Men visst, tyvärr blir många cruisingar ett stillastående pysande uppblandad med vanliga familjebilar. Generellt kan man säga att mindre cruisingar rullar bättre. Sök dig ut till mindre samhällen. En verkligt ambitiös höjdare är Tidaholm där man har stan avstängd och vikt för enbart rätta trafiken. Till och med de värsta festpråmarna avvisas!

On
Off

1 kommentarer


Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206