Annons

Att gasa

Publicerad

Fråga

Hej Min grabb Henrik har en Dodge Charger. Han var i Lysekil på midsommar och blev tagen av polisen. Polisen tyckte att han gasade och släppte ut för mycket avgaser. Henrik nekade till detta. Nu kom det brev från åklagarmyndigheten .Tycker ni att han skall neka och tror ni att det fins någon chans att klara sig?

Tomas Gustavsson

Svar

Det var en intressant vinkling. Normalt kan det bli böter för man burnar men att ha släppt ut för mycket avgaser var nytt. Jag gissar att det handlar om böter och självklart kan man bestrida anklagelsen om det känns fel. Ganska ofta avskrivs då ärendet.

On
Off

1 kommentarer


Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206