Annons

Bromasarna ligger på

Publicerad

Fråga

Hej vi har en cadillac deville -68 bromstrumman bak på vänster sida blir varm, vi har bytt bromsbackar och cylinder, så vi undrar vad man mer kan göra

Annelie

Svar

Blir bromstrumman varm betyder att bromsarna ligger på. Nästa alltid handlar det om att bromstrycket inte sjunker som det ska när man släpper bromsarna. Skälen kan vara flera. Kärvande bromcylinder (det har du fixat), dåliga returfjädrar, fel på bromsreduceringsventil (med skivor fram) eller andra eventuella backventiler i hydraulsystemet samt kärvande parkeringsbroms. Strypningar i hydraulsystemet på annat sätt har vi också hört talas om, exempelvis fel på bakre bromslangen.

On
Off

1 kommentarer


Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206