Annons

PT Cruiser

Publicerad

Fråga

Går i bilbytartankar och funderar på att köpa en Chrysler PT Cruiser, gillar bilmodellens tuffa design, och så vitt jag vet så är det hyfsad kvalitét på den. Vet att den har byggds i Mexico fram till dess att tilverkningen lades ned i somras. Min fråga är, räknas "PT Cruisern" som en "äkta" jänkare?

Gert Andersson

Svar

Visst är PT Cruiser en äkta USA-bil. Om den sedan kan betraktas som en hobbybil beror väl på. I originalskick är det en bruksbil men det finns många ombyggnadssatser med mera som gör att den kan ”kvala” även i vår värld.

/Professorn

On
Off

4 kommentarer


Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206