Annons

Wheels Kalender

Vill du ha med ditt evenemang i kalendern? Maila till: Nilla Lundgren

Följande uppgifter vill vi ha för att publicera ert evenemang i vår kalender. Datum, typ av evenemang, var evenemanget kommer att hållas, telefonnummer och/eller hemsidesadress för upplysningar.
Exempel: 3 juli, Wheels Nationals Norr, Umeå.
(info: www.wheelsmagazine.se , 08-6920100)

Tänk på att evenemang kan ställas in i sista sekund! Ta därför för vana att dubbelkolla med arrangören innan du sätter dig i bilen och åker långt. Vi reserverar oss därmed för eventuella felaktigheter och ändringar av datum.

Välj kalender:

 

Sverige
Europa 
USA
Fikaträffar


Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842